Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

TowerFall Ascension-uitbreiding Dark World volgende week uit

Op 12 mei.

De downloadbare uitbreiding Dark World voor TowerFall Ascension komt op 12 mei voor de PlayStation 4 en via Steam, GOG en de Humble Store uit. Volgens de TowerFall-blog komt de Europese uitbreiding op de PlayStation 4 er 'een paar dagen later'.

Dark World bevat nieuwe levels, personages en gamemodi. De Dark World-modus laat vier spelers een nieuwe campagne spelen waarin je gevallen teamgenoten weer tot leven kunt wekken. Elke missie eindigt met een baasgevecht.

De uitbreiding bevat eveneens Trigger Arrows, die je vanop afstand laat ontploffen. Met Prism Arrows plaats je tegenstanders in een magische gevangenis.

Een PlayStation Vita-versie is nog in de maak. Indie-ontwikkelaar Matt Thorson belooft daarover binnenkort meer informatie te geven.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties