Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Total War: Warhammer - 5 dingen die je moet weten

Het gevecht om de Old World.

Vanaf vandaag ligt Total War: Warhammer voor de pc in de winkel. De game combineert de typische strategie van de Total War-games met de rijke Warhammer lore. Een geslaagde combinatie volgens Johnny zijn Total War: Warhammer review. Toch niet helemaal zeker wat je van al dit brute geweld moet verwachten? We zetten even de vijf belangrijkste speerpunten op een rij.

Een volwaardige Total War-game

Ondanks het gebrek aan een historische context is Total War: Warhammer net zo strategisch als zijn voorgangers. Acties op de wereldkaart gebeuren nog steeds turn-based, terwijl de gevechten nog steeds in een groot realtime spektakel worden beslist. De overstap naar het Warhammer-universum betekent niet dat de gameplay simpeler is.

Integendeel, het geeft de ontwikkelaar vrijheid om enkele ideeën uit te werken die door de historische games onmogelijk waren.

Ga verder naar het volgende Total War: Warhammer feit.

Over de auteur

Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties