Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Total War: Warhammer 3 releasedatum bekend

Komt ook naar Xbox Game Pass voor pc.

Ontwikkelaar Creative Assembly heeft de releasedatum van Total War: Warhammer 3 bekendgemaakt. Het slotstuk van de fantasy-trilogie is vanaf 17 februari beschikbaar. De game is te koop via Steam en de Epic Games Store, maar is daarnaast ook speelbaar via Xbox Game Pass voor pc.

De aankondiging komt er via een nieuwe trailer die eveneens het Ogre Kingdoms Race Pack voorstelt. De Ogres zijn gratis DLC voor iedereen die de game pre-ordert. Volgens de ontwikkelaar zijn de Ogres vooral goed in 'de vijand bombarderen met langeafstandswapens alvorens een verwoestende aanval in te zetten met hun monsterlijke cavalerie'.

Total War: Warhammer 3 zou normaal gezien nog dit jaar uitkomen, maar de release werd uitgesteld. In afwachting kun nog eens Bruce zijn mening over de vorige game in de reeks lezen in onze Total War: Warhammer 2 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Total War: Warhammer III

Video Game

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties