Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Total War: Warhammer 3 release uitgesteld

Chaotische ontwikkeling.

Creative Assembly stelt de release van Total War: Warhammer 3 uit. Die release stond normaal gezien voor eind dit jaar gepland, maar wordt uitgesteld naar begin 2022. Een exacte datum is er nog niet.

Via een bericht op Twitter verontschuldigt de ontwikkelaar zich voor de vertraging, maar belooft hij ter compensatie ook om binnenkort nieuwe details over de game te onthullen. Morgen wordt bijvoorbeeld Grand Cathay toegelicht, één van de speelbare facties in de game.

Het slotstuk van de Warhammer-trilogie oogt alvast veelbelovend. Voor het eerst zijn immers ook de verschillende Chaos-facties speelbaar: Khorne, Nurgle, Slaanesh en Tzeentch.

Kun je niet wachten? Ook het tweede deel in de reeks blijft tot op vandaag een absolute aanrader, zoals je leest in Bruce zijn Total War: Warhammer 2 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Total War: Warhammer III

Video Game

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties