Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Total War: Warhammer 3 aangekondigd

Chaos in de orde.

Creative Assembly heeft Total War: Warhammer 3 aangekondigd. De game komt in de loop van 2021 uit voor de pc en vormt het sluitstuk van de Warhammer-trilogie.

In de game staat de strijd tegen Chaos centraal. Dat doe je met een aantal nieuwe rassen zoals de Cathay en Kislev. Daarnaast maken ook de verschillende Chaos-facties zelf hun opwachting: Khorne, Nurgle, Slaanesh en Tzeentch.

In de campaign kun je 'de krachten van een stervende god redden of misbruiken'. Daarvoor trek je door de Chaos Realm, wat uiteindelijk tot 'een endgame leidt die het lot van de wereld zal bepalen'.

Over de integratie met de vorige games is voorlopig nog niets bekend. In Total War: Warhammer 2 kon je immers ook met de rassen uit de eerste game spelen. Het valt nog af te wachten of dat opnieuw het geval is.

De game lanceert later dit jaar via Steam en de Epic Games Store. In afwachting vind je hier onze Total War: Warhammer 2 review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties