Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Total War: Three Kingdoms uitgesteld naar 2019

Tot na het volgende Chinese Nieuwjaar.

Ontwikkelaar The Creative Assembly maakt bekend dat de release van Total War: Three Kingdoms is uitgesteld naar de lente van 2019. De studio was aanvankelijk van plan om de game in de herfst te lanceren.

In een statement aan Eurogamer.net laat de studio weten dat de game is uitgesteld om 'aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen te kunnen voldoen'. The Creative Assembly geeft ook aan alle tijd te willen nemen om de game zo goed mogelijk af te werken.

Total War: Three Kingdoms is begin dit jaar officieel onthuld. De game speelt zich af in China in de tweede eeuw na Christus. Three Kingdoms is volgens The Creative Assembly gebaseerd op de Roman van de Driek Koninkrijken van de 14e eeuwse schrijver Luo Guanzhong.

De generaals van de drie koninkrijken in de game bezitten bovennatuurlijke krachten die ze in staat stellen om grote groepen vijanden te verslaan. De game bevat tevens een Classic Mode die meer op de realiteit is gebaseerd.

Over de auteur

Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties