Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Total War: Three Kingdoms aangekondigd

Lanceert deze herfst.

Sega en Creative Assembly kondigen Total War: Three Kingdoms aan. De nieuwste game in de Total War-serie speelt zich af in het China van de tweede eeuw na Christus. De game lanceert komende herfst.

Het verhaalt focust op drie helden die het met hun legers opnemen tegen de tiran Dong Zhuo. Volgens Creative Assembly speelt de game zich af in 'een woelige periode, waarin het maar de vraag is of de alliantie tussen de drie helden standhoudt'.

Over de gameplay is verder nog niets bekend. Wel lijkt het er op dat Three Kingdoms opnieuw Legendary Lords krijgt. Dat zijn sterke individuele units die eerder ook al hun opwachting maakten in de de Total War: Warhammer-games

Vorig jaar lanceerde Creative Assembly Total War: Warhammer 2. Bruce zijn Total War: Warhammer 2 review lees je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties