Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Total War: Rome II Emperor Edition releasedatum bekend

Upgrade gratis als je de game al gekocht hebt.

UPDATE: De releasedatum van Total War: Rome II Emperor Edition is inmiddels bekend. De editie is op 16 september 2014 verkrijgbaar voor de pc en Mac.

ORIGINEEL: Ontwikkelaar The Creative Assembly heeft via YouTube Total War: Rome II Emperor Edition onthuld. Die editie bevat alle gratis updates en uitbreidingen die tot nog toe voor Total War: Rome II uitgekomen zijn. Het pakket voegt ook nieuwe campaigns toe.

In de nieuwe Imperator Augustus-campaign speel je de oorlog van het tweede triumviraat na. Daarin streden Marcus Antonius, Lepidus en de latere Augustus om de titel van eerste Romeinse keizer.

De Emperor Edition bevat alle aanpassingen die al aan de game gemaakt zijn. Volgens de studio verbetert de editie ook het politieke systeem, het evenwicht in veldslagen en de graphics in het algemeen.

Eigenaars van Total War: Rome II krijgen de Emperor Edition gratis als een automatische update. Er is binnenkort echter eerst een testbare bèta beschikbaar. In de Total War: Rome II review van Mike lees je de plus- en minpunten van de game.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties