Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Torment: Tides of Numenera opnieuw uitgesteld

Techland gaat de game uitgeven.

Ontwikkelaar inXile Entertainment maakt bekend dat Torment: Tides of Numenera opnieuw is uitgesteld. Nu staat de game gepland voor het eerste kwartaal van 2017.

De reden van het uitstel is de lokalisatie naar verschillende talen. Dit is volgens inXile een 'kostbaar en tijdrovend proces'. De studio heeft daarom een deal gesloten met Techland. De Dying Light-ontwikkelaar helpt met de lokalisatie en geeft de game tevens uit.

Inxile-baas Brian Fargo geeft aan dat Tides of Numenera nog wel in 2016 kan worden uitgebracht, maar dat dit uiteindelijk afbreuk doet aan de ervaring. De studio heeft daarom besloten om de release van de game naar een later tijdstip te verzetten.

Ter compensatie is de Torment: Tides of Numenera bèta nu gratis beschikbaar voor iedereen die meer dan 20 dollar heeft gedoneerd voor de totstandkoming van de game. Sinds begin dit jaar is Torment: Tides of Numenera speelbaar via Steam Early Access.

Cover image for YouTube videoTorment: Tides of Numenera Early Access Trailer

Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Torment: Tides of Numenera

PS4, Xbox One, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties