Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Torchlight: Infinite releasedatum bekendgemaakt

Geen eeuwigheid meer wachten.

Torchlight: Infinite
XD Games

Uitgever XD Games laat weten dat de finale versie van Torchlight: Infinite vanaf 9 mei beschikbaar is voor pc en mobiele toestellen. Diezelfde dag start er ook een nieuw seizoen voor de game genaamd 'Cube of Rapacity'.

De open bèta van Torchlight: Infinite is al sinds oktober van vorig jaar speelbaar. Volgende maand krijgt de game in versie 1.0 echter heel wat extra features. Progressie die je intussen al hebt gemaakt, kun je meenemen naar de finale versie.

Qua nieuwe features kun je onder andere met Escapist Bing aan de slag als nieuwe hero. Die gaat zijn vijand te lijft met tal van explosieven. Ook het loot- en craftingsysteem krijgt een grondige revisie.

De nieuwe versie is ook beter geoptimaliseerd voor het Steam Deck. XD Games benadrukt ook dat de game free-to-play blijft.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties