Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Torchlight 3 nu verkrijgbaar via Early Access

Steekt de fakkel vroegtijdig aan.

Ontwikkelaar Echtra Games heeft tijdens de PC Gaming Show aangekondigd dat Torchlight 3 vanaf nu speelbaar is via Steam Early Access. De game kost 30 euro.

Torchlight 3 speelt zich een eeuw na de gebeurtenissen in Torchlight 2 af. Het Ember Empire valt langzaam uit elkaar terwijl een nieuwe vijand het koninkrijk van Novastraia binnenvalt. Jij krijgt de opdracht om eropuit te trekken en de Netherim en hun bondgenoten een kopje kleiner te maken.

Tijdens je speelsessies bouw je een eigen fort en bezoek je forten van andere spelers. Daarnaast bevat de game vier classes, waaronder een door stoom aangedreven robot en een rail master die treinen oproept. Verder bevat de game verschillende soorten dieren die je bijstaan tijdens gevechten.

In 2018 kondigde uitgever Perfect World Entertainment Torchlight Frontiers aan. Die naam werd echter begin 2020 gewijzigd naar Torchlight 3 nadat Runic Games werd gesloten door Perfect World Entertainment.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties