Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tony Hawk's Pro Skater 5 officieel aangekondigd

Terugkeer naar klassieke gameplay.

Tony Hawk's Pro Skater 5 is officieel aangekondigd in de nieuwste editie van GameInformer. De skatetitel wordt ontwikkeld door Robomodo en komt uit op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Volgens de ontwikkelaar keert de game terug naar de klassieke dagen van de reeks. Zo is de gameplay verfijnd, met daarbij toevoegingen als power-ups en de mogelijkheid om projectielen te schieten in bepaalde opdrachten.

Het nieuwe aantal levels kan je zowel solo als met je vrienden spelen via een online co-op modus. Tevens is er een levelsysteem om je personage te laten groeien en kan je daarmee naadloos online en offline spelen. De skateparken die je creëert kan je delen met de wereld.

Net als in de vorige games speel je met verschillende professionele skaters zoals Nyjah Huston, Aaron Homoki, Lizzie Armanto, David Gonzales en natuurlijk Tony Hawk. In de onderstaande screenshots zie je de eerste beelden van Tony Hawk's Pro Skater 5.

Een releasedatum voor de game is nog onbekend.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties