Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 soundtrack onthuld

Feesten alsof het 1999 is.

Activion heeft alvast de soundtrack voor het eerder deze week aangekondigde Tony Hawk's Pro Skater 1+2 onthuld. Zoals verwacht keren de meeste nummers uit de eerste twee Tony Hawk-titels terug. Er zijn echter enkele opvallende afwezigen. De volledige soundtrack is alvast te beluisteren via Spotify.

Enkele nummers ontbreken in die playlist, maar dat is eenvoudigweg omdat die nummers niet op Spotify staan. Het gaat over Vilified van Evenrude en Screamer van Speedealer. Daarnaast zijn er echter ook vijf nummers die niet terugkeren in de nieuwe Tony Hawk-game.

Volgende nummers ontbreken in de nieuwe soundtrack:

  • Suicidal Tendencies - Cyco Vision
  • Unsane - Committed
  • Anthrax & Public Enemy - Bring the Noise
  • The High & Mighty - B-Boy Document '99
  • Alley Life - Out With The Old

De soundtrack van de Tony Hawk-games heeft zonder twijfel een enorme impact gehad op de muzieksmaak van veel gamers die begin jaren 2000 opgroeiden. Wij kunnen alvast nog uit volle borst meezingen met topnummers zoals Superman van Goldfinger en You van Bad Religion.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties