Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 krijgt nieuwe skaters

Pro skaters rollen het skatepark binnen.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 krijgt nieuwe professionele skaters bovenop de gekende speelbare personages. Dat onthult Activision in een nieuwe trailer.

Zo weten we nu dat onder andere Nyjah Huston, Leo Baker, Leticia Bufoni, Aori Nishimura, Lizzie Armanto, Shane O'Neill, Riley Hawk en Tyshawn Jones worden toegevoegd aan de line-up van de remaster. Elk van die pro skaters heeft zijn eigen unieke tricks.

Hoewel die skaters al opdoken in andere games in de franchise, is het de eerste keer dat je met hen aan de slag kunt op de maps van de eerste twee games.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 bevat naast alle originele levels ook een coöperatieve en online multiplayer. Daarin neem je het op te nemen tegen andere spelers, bouw en deel je je eigen park of stel je de skater van je dromen samen in de Create-A-Park en Create-A-Skater modes.

Intussen weten we ook dat Tony Hawk's Pro Skater 1+2 geen microtransacties bevat bij de release en kennen we ondertussen ook de Tony Hawk's Pro Skater 1+2 soundtrack.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties