Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 aangekondigd

Tweede keer goede keer.

Activision maakt bekend dat de eerste twee games in de Tony Hawk's Pro Skater-reeks een remastered versie krijgen. Beide titels zijn vanaf 4 september als bundel verkrijgbaar onder de naam Tony Hawk's Pro Skater 1+2. De bundel komt zowel naar de pc, PlayStation 4 als de Xbox One.

De ontwikkeling van Tony Hawk's Pro Skater 1+2 is in handen van Vicarious Visions. Dat is de studio die eerder al de de remasters van Crash Bandicoot en Crash Team Racing verzorgde. Dat stemt ons alvast hoopvol, gezien de kwaliteit van die beide games.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 bevat heel wat personages, levels en music tracks uit de originele games. Niet alle nummers uit de oorspronkelijke soundtrack keren echter terug. Daarnaast introduceert de remastered versie online multiplayer. Je kunt het dus online opnemen tegen je vrienden, maar ook je zelfgemaakte levels uit Create-A-Park delen.

Wie de game pre-ordert, krijgt bovendien al eerder toegang tot het Warehouse level uit de eerste game. De eerste beelden van de game zien er alvast veelbelovend uit, maar we blijven voorlopig sceptisch. Activision bracht immers al eerder een remastered versie uit van de eerste Tony Hawk-games onder de naam Tony Hawk's Pro Skater HD. Dat draaide echter uit op een fiasco, zoals je leest in onze Tony Hawk's Pro Skater HD review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties