Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tony Hawk: "Pro Skater 3 + 4 remake staat niet langer op de planning door fusies binnen Activision Blizzard"

Sketchy landing.

Skateboarder Tony Hawk heeft in een Twitch livestream meer details onthuld over de toekomst van de Tony Hawk-games. Volgens hem was het de bedoeling om na het succes van Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 ook de derde en vierde game in de reeks te remasteren. Na de fusie van ontwikkelaar Vicarious Visions met Blizzard Entertainment zijn er echter geen concrete plannen meer.

Begin vorig jaar werd aangekondigd dat Vicarious Visions het Blizzard Entertainment-team zou versterken. Vicarious Visions werkte als sinds 2005 als afzonderlijke studio voor Activision Blizzard en maakte daar naast Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 onder andere ook Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Tegenwoordig helpen de ongeveer 200 medewerkers mee aan de projecten van Blizzard Entertainment.

Bekijk op YouTube

Na die fusie ging Activision Blizzard nog op zoek naar een andere ontwikkelaar om Tony Hawk's Pro Skater 3 + 4 te maken. Volgens Tony Hawk vertrouwde het bedrijf echter niemand anders met de licentie.

Heb je de fantastische remake van de eerste twee delen nog niet gespeeld? Hier lees je onze Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Tony Hawk's Pro Skater

N-Gage

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties