Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tony Hawk denkt aan vervolg voor RIDE

Wil ook games rond andere 'board-sporten'.

In een recent interview met skatelegende Tony Hawk is gebleken dat de man nu al plannen heeft voor een tweede Tony Hawk RIDE titel. Het origineel ligt hier binnenkort in de winkelrekken en zal verpakt worden met een realistische skateboard controller die je aan je console moet aansluiten.

Hawk vertelde het volgende: "We zijn nu al aan het praten met Robomodo - de ontwikkelaar verantwoordelijk voor RIDE - over wat we in de toekomst nog allemaal kunnen doen. Mocht het allemaal van mezelf afhangen, dan zou ik minstens een vervolg willen zien. Ik denk namelijk dat we slechts het tipje van de ijsberg hebben bereikt met deeltje één als je kijkt naar de technologie die we ter beschikking hebben."

De skater laat zich ook uit over de dingen die hij wil verbeteren. Zo is hij van mening dat de overgang tussen street skating en de activiteiten binnen een vert vlotter moet verlopen. "Nu hebben we beide aspecten nog van elkaar moeten afscheiden omdat we het spel af wouden hebben."

Wat later bleek ook dat Hawk graag andere sporten wil verkennen met de speciale boardcontroller. "Ik denk meteen aan snowboarding omdat die sport perfect speelbaar is met onze plank. Verder wil ik dolgraag een surfgame maken, net zoals we dat in het verleden hebben gedaan met Kelly Slater Pro Surfer. Dat was een titel die uitkwam tijdens het PS2-tijdperk, en ik heb altijd gevonden dat de game niet genoeg waardering heeft gekregen," aldus Tony Hawk.

Eerst maar eens afwachten of Tony Hawk: Ride de moeite is denken wij zo...

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen