Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tomb Raider Trilogy krijgt een datum

25 maart exclusief voor de PlayStation 3.

We roepen vandaag tot Lara Croft dag uit, want niet alleen kregen we zopas nog wat gloednieuwe artwork voor de aankomende Tomb Raider reboot te zien, we krijgen ook te horen wanneer we de Tomb Raider Trilogy in de winkelrekken mogen verwachten.

Mocht je niet weten waarover we het hebben: het gaat hier om een bundel waarin Tomb Raider Legend en Tomb Raider Anniversary, twee PS2-games, als herwerkte HD-versies terug te vinden zijn. Ook Tomb Raider Underworld, een spel dat reeds voor de huidige generatie consoles verscheen, is aanwezig in het pakket.

De collectie bevat daarnaast een aantal exclusieve extra's, zoals een Tomb Raider Trilogy thema pack, een Lara Croft en Viking Thrall avatar voor PlayStation Home en een verzameling "making of" trailers in HD.

"Het is fantastisch dat we de kans hebben om gamers zowel Legend als Anniversary te laten spelen in High Definition op de PlayStation 3" zegt Darrell Gallagher, de man die aan het hoofd staat bij Crystal Dynamics, de studio verantwoordelijk voor de HD-bundel. "We zijn erg trots dat we deze twee titels hebben ontwikkeld."

De Tomb Raider Trilogy ligt vanaf 25 maart in de winkelrekken. En owh ja, het zullen enkel de PS3-bezitters zijn die in aanmerking komen voor deze mooie actie, want de bundel zal enkel en alleen voor de console van Sony verschijnen.

Een trailer voor Tomb Raider Underworld

Getagged als

Reacties