Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Toekomstige multiplayer maps Mass Effect: Andromeda gratis

BioWare teert verder op het model van Mass Effect 3.

Mass Effect: Andromeda krijgt gratis multiplayer maps na de release van de game. Dat heeft Aarynn Flynn van ontwikkelaar BioWare laten weten in een Twitterbericht.

BioWare gebruikt hiervoor dezelfde strategie als bij de multiplayer van Mass Effect 3. Dat houdt in dat de studio de multiplayermodus na release van gratis updates voorziet.

Er is meer nieuws over Mass Effect: Andromeda. Zo is de multiplayer beta voor Mass Effect: Andromeda onlangs geannuleerd. Eerder deze week liet BioWare tevens weten dat EA- en Origin Acces-leden Mass Effect: Andromeda vanaf volgende week kunnen uitproberen.

Mass Effect: Andromeda komt op 23 Maart uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over de auteur
Nick Jansen avatar

Nick Jansen

Redacteur

Fervent gamer van zo’n beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeën.

Reacties