Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Griezelig geweldige games in de Halloween Bundle

Indie Royale krijgt het weer voor elkaar.

Wie iets meer dan vier euro over heeft voor vijf geweldige indiegames, moet bij de nieuwste bundel van Indie Royale zijn.

Het principe van deze Halloween Bundle ken je ondertussen waarschijnlijk al. Bepaal een minimumbedrag (momenteel 4.15 euro) en je krijgt vijf games van onafhankelijke ontwikkelaars. Wie meer dan 6.31 euro neertelt krijgt daar nog eens het album Preschtale van C-jeff bovenop. De grootste betaler over de hele actie krijgt de Old-School Collector's Edition van het spel Home in de brievenbus.

Je hebt nog zo'n vier dagen de tijd om de bundel aan te schaffen. Over drie weken verschijnt de volgende editie getiteld The Harvest Bundle.

De games in deze bundel zijn:

  • Sam & Max: The Devil's Playhouse: krankzinnig puzzelspel met al even absurde humor met ieders favoriete dierenduo.
  • Home: mogelijk de engste uit pixelart opgetrokken 2D-sidescroller die we ooit speelden. Probeer een moord op te lossen terwijl het spel subtiel verandert.
  • Pathologic: Je krijgt twaalf dagen de tijd om een vreemd stadje te redden en het er ook zelf levend vanaf te brengen in deze first-person horrorgame. De 3D spelwereld, RPG-elementen en non-lineaire plot maken deze game zeker het spelen waard.
  • MacGuffin's curse: Met een hoofdpersonage als Lucas Macguffin kan je game al bijna niet meer stuk. De tovenaar/weerwolf moet zich een weg doorheen verschillende levels zien te puzzelen, en doet dit alles met hilarische dialogen.
  • EvilQuest: Soms zijn ook wij het beu om de wereld nog maar eens te redden. Daarom kruipen we maar al te graag in de huid van Galvis, een duistere ridder die de baas van de hele wereld wil worden. Een action-RPG die zo zou passen op de goeie ouwe NES.
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties