Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Titanfall-studio Respawn werkt aan Star Wars game

Goed Endor-dacht.

Ontwikelaar Respawn Entertainment maakt bekend dat de studio aan een third-person Star Wars game werkt. De titel van het nieuwe project is nog niet onthuld.

Respawn werkt samen met Electronic Arts en Lucasfilm aan de game. Volgens ontwikkelaar Stig Asmussen 'barstte het complete team in juichen uit toen ons nieuwste project bekend werd gemaakt.'

"Fans kunnen een game verwachten die aan dezelfde kwaliteitsstandaarden voldoet als Titanfall, een titel die onze voorliefde voor grootse, actievolle en gepolijste games laat zien," aldus Asmussen in een bericht op de Respawn-site.

Electronic Arts heeft een paar jaar geleden de rechten voor het maken van meerdere Star Wars games in handen gekregen. Op dit moment werken er meerdere studio's onder het bedrijf aan games binnen de franchise.

Zo werkt Dead Space-studio Visceral Games samen met Uncharted-schrijver Amy Hennig aan een nog onaangekondigde Star Wars Game. Ontwikkelaar DICE bracht vorig jaar Star Wars Battlefront uit. Vorige maand raakte bekend dat de Bespin DLC voor Star Wars Battlefront Lando Calrissian toevoegt.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties