Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Titanfall 2 open beta dit weekend van start

Maar niet op de pc.

Respawn kondigt de startdatum van de eerste open bèta voor Titanfall 2 aan. De testfase begint op 19 augustus op de PlayStation 4 en de Xbox One. De bèta eindigt op 21 augustus.

Tijdens de open bèta zijn onder andere de Bounty Hunt en Pilots vs. Pilots multiplayermodi uit te proberen. In Bounty Hunt nemen vijf spelers het tegen elkaar en tegen een computergestuurde derde factie op.

In Pilots vs. Pilots vechten twee teams van acht piloten tegen elkaar. Het is niet mogelijk om in de modus gebruik te maken van Titans.

van 26 tot 28 augustus vindt er een tweede open bèta voor Titanfall 2 plaats. Je hebt tijdens deze testfase de optie om de Armed Hardpunt modus uit te proberen. Dit is een variatie op de Hardpunt modus uit de eerste Titanfall-game.

Respawn-baas Vince Zampella heeft eerder al aangegeven dat de pc-versie van Titanfall 2 geen open bèta krijgt. In plaats daarvan werkt de studio door aan het optimaliseren van de pc-versie van de game.

Titanfall 2 komt op 28 oktober uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In Carl zijn Titanfall 2 preview lees je wat we allemaal over de game weten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Titanfall 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties