Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Titanfall 2 March update voegt nieuwe map toe

Wordt het wachten Maart.

Titanfall 2 ontvangt in maart een update die onder andere een aangepaste versie van de Colony map aan de game toevoegt. De patch heeft nog geen officiële releasedatum.

Volgens ontwikkelaar Respawn krijgt de klassieke map een 'likje verf.' Naast de Colony-map introduceert de update nieuwe Prime Titans en cosmetische artikelen. De nieuwe content kan via de in-game store worden aangeschaft.

Eerder deze maand onthulde de ontwikkelaar nog de February update voor Titanfall 2. Deze patch introduceert onder andere de Live Fire modus. Respawn heeft laten weten dat de studio binnenkort een trailer voor de February update uitbrengt.

Titanfall 2 is beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Lees hier onze Titanfall 2 review nog eens.

Over de auteur
Nick Jansen avatar

Nick Jansen

Redacteur

Fervent gamer van zo’n beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeën.

Reacties