Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Titanfall 2 krijgt nieuwe Titan en maps

Plus cosmetische items en een nieuwe modus.

Ontwikkelaar Respawn Entertainment laat weten dat Titanfall 2 de komende maanden een nieuwe Titan en vier nieuwe maps krijgt.

Tussen april en juni komt er een nieuwe Titan uit, maar meer details wil Respawn Entertainment nog niet vrijgeven. Daarnaast komen er twee nieuwe maps uit: Glitch en Relic.

Voor de nieuwe modus Live Fire komen de maps Traffic en Deck uit. In Live Fire zijn geen Titans en nemen twee teams van zes het in kleinere maps tegen elkaar op.

Verder mag je nieuwe cosmetische items, een verhoging van de level cap en meer executies verwachten. Ook is er een nieuwe Marked for Death-modus in ontwikkeling.

Carl zijn Titanfall 2 review lees je op de site. Je kunt ook in onze video kijken waarom Titanfall 2 nog steeds de coolste en snelste shooter is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties