Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Titanfall 2 krijgt gratis Frontier Defense co-op horde modus

Samen sta je sterker.

Ontwikkelaar Respawn Entertainment kondigt de Frontier Defense co-op horde modus voor Titanfall 2 aan. De gratis uitbreiding is vanaf 25 juli beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In Frontier Defense werken vier spelers samen om hun Harvester tegen golven vijanden te verdedigen die steeds sterker worden. Door vijanden te verslaan verdien je punten waarmee je vallen en andere hulpmiddelen kunt kopen.

De modus beschikt over vijf verschillende moeilijkheidsgraden en bevat de volgende maps: Homestead, Forwardbase Kodai, War Games, Rise en Blackwater Canal. Verder is er een upgradesysteem voorzien waarbij spelers hun Titans kunnen verbeteren.

Daarnaast voegt de update ook de map Township aan de Live Fire modus toe en is er een nieuwe map genaamd Rise die voor meerdere modi geschikt is. Mocht je de game nog niet hebben, dan kun je Titanfall 2 van 28 tot en met 30 juli gratis spelen.

Carl zijn Titanfall 2 review lees je hier. Op de site staat tevens een filmpje waarin hij uitlegt waarom Titanfall 2 nog steeds de snelste en coolste shooter van dit moment is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties