Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Titanfall 2 krijgt gratis Angel City map

Een remake uit de eerste Titanfall.

Titanfall 2 krijgt een remake van de Angel City map uit de eerste Titanfall. Dat laat ontwikkelaar Respawn Entertainment op zijn blog weten.

De map komt uit in december als gratis download. Als je de game hebt gereserveerd, dan krijg je drie dagen eerder toegang tot Angel City. Daarnaast ontvang je de Nitro Scorch pack met daarin een speciale oorlogskleur en een unieke roepnaam.

"Angel City is een map die heel dierbaar is voor ons. De map heeft bewezen ook een favoriet te zijn van spelers van de eerste Titanfall. We kunnen niet wachten om te zien hoe de community de nieuwe gameplaymechanieken gebruikt in de versie voor Titanfall 2", schrijft de studio.

In dezelfde blogpost benadrukt Respawn nogmaals dat de studio van plan is om alle toekomstige DLC-maps gratis aan te bieden. De ontwikkelaar vraagt wel geld voor cosmetische voorwerpen, maar die spelen volgens Respawn geen rol in de gameplay.

Titanfall 2 lanceert op 28 oktober op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Alles wat we weten van Titanfall 2 lees je op de site.

Over de auteur
Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Reacties