Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe details Titanfall 2 gelekt

Grappling hook en grote maps.

Titanfall 2 bevat een Grappling Hook en grotere maps om in te spelen. Dat blijkt uit gelekte artwork en nieuwe gameplay details die door een anonieme bron op Reddit zijn geplaatst.

Grappling Hooks worden voor meerdere dingen gebruikt, zoals "in je Titan te klimmen, je assisteren met free-running of tactische toepassingen zoals je vijanden uit de lucht trekken." Dat verklaart de bron.

Er is artwork geplaatst die overeenkomt met een kleinere afbeelding op de officiële website van Titanfall 2. Daarnaast vertelt de anonieme Redditor dat de maps groter zijn dan in de eerste Titanfall. Een eerder uitgebrachte teaser bevestigde al dat de Titans nu zwaarden gebruiken.

Tot slot staat er in de post dat Titanfall 2 in oktober uitkomt. Dat is in dezelfde maand als Battlefield 1. EA heeft zelf aangegeven dat de Titanfall 2 release nog dit jaar plaatsvindt.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Over de auteur

Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen