Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Titanfall 2 Colony Reborn DLC voegt nieuwe map toe

Nieuwe map en wapen plus een gratis weekend.

Ontwikkelaar Respawn Entertainment onthult details over de Titanfall 2 Colony Reborn DLC. Zo voegt de uitbreiding een nieuwe map en een nieuw wapen aan de game toe.

Het pakket staat in het teken van de eerste Titanfall. Zo keert de Colony map en het R-101 carbine-wapen terug. Verder zijn er nieuwe Pilot executies en cosmetische items aan de game toegevoegd. Eerder is er al een Angel City map remake voor Titanfall 2 uitgebracht.

Gelijktijdig met de release verzorgt uitgever Electronic Arts een gratis Titanfall 2 weekend. Het volledige multiplayer gedeelte van de game is beschikbaar, inclusief een stuk uit de singleplayer campaign.

De Titanfall 2 Colony Reborn DLC komt op 30 maart uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De uitbreiding is gratis, net zoals alle toekomstige Titanfall 2 modi en maps. Carl zijn Titanfall 2 review lees je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties