Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Titanfall 2: A Glitch in the Frontier DLC release bekend

Wederom gratis.

Ontwikkelaar Respawn maakt de releasedatum van de A Glitch in the Frontier DLC voor Titanfall 2 bekend. De uitbreiding is vanaf 25 april beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

A Glitch in the Frontier voegt onder andere de nieuwe Glitch map toe. Deze map is gebouwd voor Objective Modes. Volgens uitgever Electronic Arts is Glitch 'uitermate geschikt voor wall runs, waardoor je snel door de map vliegt.'

De DLC introduceert tevens de Deck map voor de Live Fire modus. Verder voegt de uitbreiding de Marked for Death-modus uit de eerste Titanfall aan de game toe. In deze modus heeft elk team een speler die moet worden uitgeschakeld om punten te scoren.

A Glitch in the Frontier voegt tevens de M.R.V.N.-factie aan de game toe. Ook wordt de level cap verhoogd naar level 100 en krijg je de optie om tussen Prime en Regular Executions te kiezen voor Titans.

Vorige week liet Respawn nog weten dat Titanfall 2 een nieuwe Titan en nieuwe maps krijgt. Deze nieuwe content wordt voor het eind van de maand juni aan de game toegevoegd.

Titanfall 2 is eind vorig jaar uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Carl zijn Titanfall 2 review lees je hier nog eens. Op de site staat tevens een filmpje waarin we uitleggen waarom Titanfall 2 nog steeds de snelste en coolste shooter van dit moment is.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties