Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tiny Tina's Wonderlands aangekondigd

Borderlands ontmoet Dungeons and Dragons.

Borderlands krijgt een fantasy spin-off die Tiny Tina's Wonderland heet. De game komt begin volgend jaar uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Dat kondigen ontwikkelaar Gearbox en uitgever 2K Games aan in een trailer.

Spelers krijgen in Tiny Tina's Wonderlands de taak om onder leiding van verteller Tiny Tina (Ashly Burch) de kwaadaardige antagonist Dragon Lord te verslaan. Dat doe je door je eigen aanpasbare multiclass personage te maken en al plunderend, schietend en toverende bizarre monsters te verslaan en kerkers vol schatten te plunderen.

Bekijk op YouTube

Naast gameplay krijg je heel wat bekende stemmen te horen in Wonderlands. Zo vertolkt Adam Samberg (Brooklyn Nine-Nine) de rol van de "eigenwijze captain Valentine", is Wanda Sykes (Ice Age: Continental Drift) de door "regels geobsedeerde robot Frette" en speelt Will Arnett (Arrested Development) de kwaadaardige Dragon Lord.

In de aankondigingstrailers krijg je alvast een voorsmaakje van de open wereld, het verhaal en zie je de typische graphics uit Borderlands.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Tiny Tina's Wonderlands

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties