Skip to main content

Til Dragon Age II naar het volgende level

Met extra gedetailleerde textures.

Dragon Age II ligt nog geeneens in de winkelrekken, maar Bioware heeft al een leuk extraatje online gesmeten voor zij die de PC-versie in huis halen en geen draak van een PC hebben.

In afwachting van de release kan je op Bioware's website terecht om een pakket textures van niet minder dan 1 GB te downloaden dat het grafische detail van de game de hoogte zou moeten injagen. Let wel, om hier gebruik van te kunnen maken zonder je gamebeleving om te toveren tot een powerpointpresentatie beschik je best over een grafische kaart die Directx 11 ondersteunt en 1024 MB grafisch geheugen aan boord heeft.

Waarom deze optie niet standaard in de game zit ingebakken? We hebben er het raden naar, maar er zou zo veel content voorhanden zijn dat je met Dragon Age II makkelijk veertig uur zoet bent. Niet moeilijk dat er dan weinig plaats overblijft om nog eens een extra gigabyte grafische data op het schijfje te proppen.

De game is vanaf 11 maart verkrijgbaar, maar wij konden er reeds mee aan de slag. Onze bevindingen krijg je binnenkort in de vorm van een review voorgeschoteld.

Read this next