Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tijdslimiet trialversie Final Fantasy 14 verwijderd

Geschenk uit de hemel.

Square Enix maakt bekend dat de gratis trialversie van Final Fantasy 14 vanaf nu ongelimiteerd is te spelen tot en met level 35. Voordien was er een tijdslimiet van 14 dagen.

Wie de gratis trial gebruikt, heeft toegang tot alle classes in de game. Daarnaast biedt de gratis versie ook toegang tot verschillende jobs, Chocobo races en de eerste tien levels van de Deep Dungeon.

Ook heractiveert Square Enix alle gebruikte trial accounts. Daardoor kunnen oude gebruikers verder spelen met hun bestaande personages. Trial account-gebruikers kunnen altijd hun account omzetten in een betalende account om toegang te krijgen tot de rest van de game.

Final Fantasy 14 is beschikbaar voor de pc, PlayStation 3 en PlayStation 4. Vorige maand onthulde Square Enix ook al de Samurai Class voor Final Fantasy 14: Stormblood.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties