Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tijd en datum Sony E3 persconferentie bekend

Wederom een latertje.

Journalist Geoff Keighley heeft de tijd en datum van de Sony E3-persconferentie onthuld. De presentatie begint hier op dinsdag 13 juni om 3 uur in de ochtend.

Sony organiseert zijn persconferentie meestal in de nacht van maandag op dinsdag tijdens de E3-week. Het bedrijf heeft nog niet laten weten welke ontwikkelaars en games er dit jaar tijdens de E3-beurs te zien zijn. Er gaan wel geruchten over een PlayStation 5.

Microsoft heeft er dit jaar voor gekozen om zijn E3-presentatie op zondag 11 juli te organiseren. Ook Bethesda houdt op 11 juni een E3-persconferentie. Eerder dook het gerucht op dat Bethesda dit jaar 'twee verrassingen' naar de E3-beurs brengt.

De E3 begint officieel op dinsdag 13 juni en duurt tot en met donderdag 15 juni. Begin dit jaar liet de organisatie van het evenement al weten dat de E3-beurs in 2017 ook voor het publiek toegankelijk is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties