Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tiësto is ambasadeur DJ Hero 2

Nederlandse DJ en Activision werken samen.

Van op een persevent in Ibiza rond DJ Hero 2 hebben we te horen gekregen dat niemand minder dan DJ Tiësto, de Nederlandse draaitafelmagiër, de officiële Europese ambassadeur voor DJ Hero 2 geworden is.

Tiësto zal in samenwerking met ontwikkelaar FreeStyleGames trachten om DJ Hero 2 een meer 'euro-friendly' uiterlijk te geven, samen met een groter aanbod aan pop en dance nummers in vergelijking met het voornamelijk op hiphop steunende eerste deel.

Tiësto zelf had het volgende te vertellen rond de samenwerking: "Het is elk kind zijn droom om deel uit te maken van een videospel. Europa is verder altijd een pionier geweest wanneer het aankomt op het brengen van nieuwe muziek en de club culture. Het is met andere woorden een prachtig gevoel om deel uit te maken van iets dat het clubgevoel naar de huiskamer kan brengen," aldus de populaire deejay.

Verder kreeg de pers op het event te horen dat naast de aanwezigheid van Tiësto en drie van zijn exclusieve tracks in het spel, hij ook zorgde voor twee verse remixen van Adamski's 'Killer' en Lady Gaga's ' Bad Romance'.

DJ Hero 2 ligt vanaf 22 oktober in de winkelrekken, en dat voor de Xbox 360, PlayStation 3 en Wii.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties