Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ticketverkoop Gamescom gestart

We zien je in Keulen

Wil jij aanwezig zijn op het grootste game-evenement van Europa? Aan toegewijde Eurogamer bezoekers is het een vraag die we eigenlijk niet moeten stellen. In elk geval, vanaf vandaag kan jij je ticket naar het Mekka der gamers regelen. De ticketverkoop voor de Gamescom is namelijk van start gegaan.

Voor een onvergetelijke dag games & boothbabes betaal je minimum zes euro. Daarin zit ook een metroticket voor gaststad Keulen inbegrepen. Zorg dan ook nog eens dat je tot over de Duitse grens geraakt en wie weet loop jij even later Joachim en Philip tegen het lijf.

Omdat wij van Eurogamer nog niet eens zo wreed zijn geven we je nog een gouden tip mee: kom op donderdag of vrijdag, je zult minder betalen en kan bovendien af en toe nog een rustig hoekje vinden op de beursvloer.

Denk je er niet bij te kunnen zijn van 17 tot 21 augustus, dan beloven wij van Eurogamer je plechtig een grondige coverage vanuit de stad der Kölschbieren.

De Gamescom is op enkele jaren tijd uitgegroeid tot de grootste gamebeurs van Europa en mag zich naast de E3 en de Tokio Games Show opstellen. De beurs ontstond oorspronkelijk in Leipzig, maar wegens groot succes verhuisde de beurs naar Keulen, waar vorig jaar ongeveer 250000 gamers een kijkje kwamen nemen. Ook dit jaar zal de beursvloer weer volgepakt zijn met stands van grote en kleine uitgevers. Wat die je zullen tonen in Keulen zal in de komende maanden bekend worden gemaakt.

Over de auteur

Cedric Vanhoorebeeck avatar

Cedric Vanhoorebeeck

Editor & Community Manager EG Benelux

Cedric verzorgt je dagelijkse portie vers nieuws en onderwerpt af en toe ook eens een game aan zijn kritische blik. Je houdt hem beter te vriend, want hij is ook de moderator van dienst op deze site. Bovendien is hij ook jouw aanspreekpunt voor de Eurogamer crew. Het Eurogamer forum is dan ook zijn natuurlijke habitat.

Reacties