Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

THQ overweegt grootse game voor Natal

Project zal zo'n 40 miljoen dollar kosten!

THQ president Danny Bilson heeft in een interview toegegeven dat zijn bedrijf momenteel dat kat uit de boom kijkt hoeveel succes Natal, de aankomende motion camera voor de Xbox 360, zal hebben bij de consument. Mocht Natal een schot in de roos blijken, dan denkt THQ erover na om een game te maken waarvan de productie zo'n veertig miljoen zal kosten!

"Ik heb enkele concepten en ideeën in m'n achterhoofd zitten waarbij Natal gebruikt zou moeten worden als kern van de gameplay op een erg coole manier," laat Bilson weten. "Maar ik denk dat we nog niet genoeg ervaring met de technologie hebben, en ik betwijfel ook of de install base (hoeveel mensen het apparaat daadwerkelijk gaan kopen, red) meteen groot genoeg zal zijn om zo'n gigantische productie te verantwoorden. Hetgeen ik aan denk zal ons namelijk zo'n dertig tot veertig miljoen dollar kosten."

Bilson wil nog geen concrete informatie loslaten, wat begrijpelijk is. Toch licht hij een tipje van de sluier op: "Het concept dat ik heb zal elk greintje technologie gebruiken dat in Natal te vinden is. Misschien zullen we het ook echt doen binnen een paar jaar. Er zit echt wel potentieel in mijn idee, maar we hebben ook nog een ander spel op komst dat gebruik zal maken van Natal," aldus Bilson.

Misschien zal THQ wel hun zopas opgedoken, maar nog naamloze, vechtspel voor Natal uitbrengen? Op de E3 komen we ongetwijfeld meer te weten over dit alles!

Getagged als

Reacties