Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

THQ laat Homefront aan je zien op F.A.C.T.S. 2010

Zoek de hostess met iPad voor exclusief voorsmaakje!

De F.A.C.T.S.-beurs, dé plek waar fans van Fantasy, Anime, Comics, Toys en Space twee dagen lang in Flanders Expo hun hart kunnen ophalen komt er binnenkort aan, en dat al voor de twintigste keer! Op 23 en 24 oktober gaat het festijn van start, en dit jaar zal ook Eurogamer België groots aanwezig zijn. Wij verzorgen namelijk voor alle liefhebbers van videogames een gigantische Gamezone (390m²) waarop alle nieuwste games voor allerlei platformen speelbaar zijn, en dat volledig gratis!

In de laatste week voordat F.A.C.T.S. 2010 van start gaat zullen we jullie nog steeds regelmatig voorzien van updates omtrent de opvulling van onze Gamezone. Vandaag doen we dat door onze samenwerking met THQ aan te kondigen! Reeds bekende partners en de spellen die ze meebrengen kun je terugvinden door op de links hieronder een klikje te plegen:

Je weet ongetwijfeld uit de geschiedenislessen vast wel hoe de relatie tussen Amerika en Korea de voorbije decennia zoal verlopen is, maar in Homefront mag je voor één keer al die geleerde stof helemaal vergeten. In deze interessant uitziende first-person shooter ondervinden de Yankees aan den lijve hoe het is om te maken te krijgen met een gevecht in eigen land, gezien Noord-Korea aan "Den Amerikaan" op zijn eigen terrein een koekje van eigen deeg komt uitdelen.

In de fictieve toekomst die we te zien krijgen in Homefront zijn de Noord-Koreanen uit op wereldheerschappij, en jij komt als speler midden in de strijd tegen deze oprukkende gigant te staan. Om alvast de eerste details rond je aankomende missie te ontdekken zal THQ op de F.A.C.T.S.-beurs een exclusieve trailer laten zien van Homefront, en dat zo'n dikke vier maanden voordat het spel in de winkelrekken te vinden zal zijn!

Verwacht je echter niet aan een doordeweeks filmpje dat je op een of ander televisiescherm moet bekijken. De speciale F.A.C.T.S.-trailer van Homefront loop je letterlijk tegen het lijf in de vorm van een THQ-babe uitgerust met een blitse iPad waarop het beeldmateriaal te zien is!

Spot je deze dame tussen het publiek om Homefront van heel dichtbij te ontdekken, dan krijg je als cadeau ook nog eens een mini Homefront booklet mee naar huis! We hebben ons verder laten vertellen dat deze bevallige dame er geen enkel probleem mee heeft om op de foto te gaan met geïnteresseerde gamers, dus begin je fototoestel, GSM of videocamera nu alvast op te laden om enkele leuke kiekjes te maken die je achteraf aan het homefront - see what we did there? - kunt laten zien.

Alle informatie over Homefront kun je raadplegen op onze gamepage rond het spel, compleet met reeds uitgebracht beeldmateriaal en een preview geschreven na een presentatie van het spel op de voorbije GamesCom-beurs te Keulen.

Binnenkort volgen er nog veel meer aankondigingen rond spellen die in de Gamezone op F.A.C.T.S. 2010 te vinden zullen zijn. Eurogamer België verwacht je! Tot dan!

Over de auteur
Eurogamer.be avatar

Eurogamer.be

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties