Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

THQ Humble Bundle voegt nog één laatste game toe

Warhammer 40K: Dawn of War sluit het gamefeestje af.

De geschifte en nu al legendarische Humble Bundle van THQ voegt nog één game toe, Warhammer 40K: Dawn of War. Dat maakt dus dat je negen games ontvangt voor een extreem laag bedrag.

De toevoeging van de RTS Warhammer 40K: Dawn of War zal waarschijnlijk de laatste zijn, aangezien de bundel op moment van schrijven nog minder dan twee dagen zal lopen. Wie op zijn minst 5.64 dollar neertelt zal alle games, DLC en soundtracks in het pakket ontvangen.

De bundel verkocht al 770.000 stuks en bracht al meer dan 4.3 miljoen dollar in het laatje. Daarmee is het waarschijnlijk de meest succesvolle Humble Bundle ooit. Zowel THQ als de gamers deden er dus een zeer goede zaak mee. Wie is de volgende uitgever die zijn games voor een prikje weggeeft? Valve? Activision? Ubisoft? Excalibur Publishing?

De Humble THQ Bundle kan je via deze link nog steeds kopen als je snel bent. De moeite waard is hij zeker.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties