Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

This War of Mine-studio onthult Frostpunk

Net zo serieus.

11 Bit Studios onthult een nieuwe game, Frostpunk. Eerder was de Poolse ontwikkelaar verantwoordelijk voor This War of Mine, en de nieuwe game moet net zo serieus worden.

Frostpunk speelt zich af in een maatschappij die moet overleven in een bevroren wereld. De gameplay wordt omschreven als 'complex en strategisch', waarbij ook lastige morele keuzes gemaakt moeten worden. Hoe dat er precies uitziet is niet duidelijk, tot nog toe toont de studio enkel een CGI-trailer.

"Dit is een bijzonder serieuze game voor volwassen gamers," aldus 11 Bit Studios. "Na This Was of Mine verleggen we de grenzen nog verder, maar op een andere manier. We leggen de menselijke natuur onder een vergrootglas: wat zouden we doen om in leven te blijven?"

Frostpunk lanceert in 2017 voor de pc. This War of Mine kwam in eerste instantie ook voor de pc uit, maar kwam later ook nog naar de PlayStation 4 en Xbox One met een uitbreiding als This War of Mine: The Little Ones.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Frostpunk

Android, iOS, PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties