Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Third person mode in Modern Warfare 2?

UPDATE: Activision reageert nu zelf.

Call of Duty: Modern Warfare 2 zal inslaan als een bom midden november. Het spel is zonder twijfel een van de grootste releases van 2009, en tot nu toe ziet alles er ook nog eens overdreven smakelijk uit. De singleplayer lijkt vol te zitten met overweldigende actie, terwijl we qua multiplayer ook een sublieme ervaring mogen verwachten.

Ondertussen zijn er al wat enkelingen die een exemplaar in huis hebben van het spel, en het is dan ook niet tegen te houden dat er gelekte beelden op het internet verschijnen rond hun spelervaringen. Zo vonden we vandaag een filmpje op het internet terug waarin een speler een mogelijke third person camera aan ons tracht te laten zien, al zijn de beelden erg wazig en onduidelijk.

Of we daadwerkelijk het derde persoonsperspectief zullen kunnen gebruiken tijdens het spelen blijft voorlopig de vraag. Ons lijkt het eerder te gaan om een optie waarmee je replays kunt bekijken vanuit verschillende perspectieven, en dit is er eentje van. Verschillende mensen proberen momenteel uitgever Activision en ontwikkelaar Infinity Ward te bereiken, en dat voorlopig zonder succes.

Call of Duty: Modern Warfare 2 ligt vanaf 10 november in de winkelrekken voor de PC, PS3 en X360.

UPDATE: Activision heeft aangegeven dat er wel degelijk een optie in Modern Warfare 2 zal zitten waardoor je in third person mode kunt spelen. Deze optie zal beschikbaar zijn binnen private matches en is volgens de makers "gewoon een andere coole manier om het spel te spelen".

Private matches waarin spelers gebruik mogen maken van het third person perspective zullen een label dragen zodat je hier steeds van op de hoogte bent alvorens deel te nemen aan een gevecht.

Reacties