Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Thimbleweed Park komt naar de Nintendo Switch

UPDATE: komt ook naar de PlayStation 4.

UPDATE: Ron Gilbert laat weten dat Thimbleweed Park ook naar de PlayStation 4 komt. De game lanceert op 22 augustus op de console. Ontwikkelaar Terrible Toybox geeft verder aan dat er 'geen plannen' zijn om de game ook naar de PlayStation Vita te brengen.

Oorspronkelijk bericht: Ron Gilbert laat via Twitter weten dat Thimbleweed Park naar de Nintendo Switch komt. In een tweet van Gilbert is te zien dat de game op de console wordt gespeeld.

Begin dit jaar raakte de Thimbleweed Park release bekend. De game is vooralsnog alleen beschikbaar op de pc en de Xbox One. Naast de Switch-versie, komt Thimbleweed Park ook naar iOS- en Android-apparaten.

Ron Gilbert is onder andere bekend van de eerste twee Monkey Island games. Thimbleweed Park is ook een point-and-click adventuregame die met behulp van Kickstarter is gefinancierd.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties