Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Theatrhythm: Final Fantasy nu verkrijgbaar op iOS

Met twee gratis nummers, de rest is los te koop.

Square-Enix heeft een iOS-versie uitgebracht van Theatrhythm: Final Fantasy. De game is in Amerika al te downloaden.

Deze versie voor iPhone en iPad is een port van het Nintendo 3DS-origineel, met enkele subtiele veranderingen. Zo zijn er enkele nieuwe nummers en personages toegevoegd, maar zijn andere nummers er uitgehaald of zijn ze op een andere manier te spelen. De 'Event Music Stage,' waarbij je op de 3DS op het ritme mee moest tikken terwijl een filmpje van de Final Fantasy in kwestie op de achtergrond afspeelde, is er ook uitgehaald.

Nieuw is de Compose Scores modus, waarin je zelf de muziek van noten kan voorzien. Deze kun je vervolgens delen met anderen. De game gebruikt Twitter-integratie, zodat je iedereen kan laten weten wat je hoogste highscore is.

De game is gratis te downloaden met twee nummers: One Winged Angel uit Final Fantasy VII en From Zanarkand uit Final Fantasy X. De rest van de muziek (en de nieuwe personages) moet je kopen. Dat kan zowel los als in bundels van vier.

Het is nog steeds de bedoeling om hoge scores te halen terwijl op meetikt op de muziek uit de Final Fantasy franchise. Hiermee verdien je experience points en stijgen je personages qua levels en vaardigheden. Dit is op diens beurt weer nodig om meer monsters te verslaan en nieuwe items vrij te spelen.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen