Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The World Ends With You animatieserie lanceert in april

Voorlopig enkel in Japan.

Square Enix heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de The World Ends With You animatieserie. Die onthult enkele nieuwe beelden, maar vooral ook de releasedatum. Op 9 april lanceert de animatieserie in Japan.

Een westerse releasedatum is er voorlopig nog niet, maar Square Enix heeft eerder al bevestigd dat de serie ook bij ons te bekijken zal zijn. In The World Ends With You: The Animation ontwaakt Neku in een alternatieve realiteit genaamd Shibuya, zonder enig besef van hoe hij daar is verzeild. In Shibuya moet hij samen met Shiki missies uitvoeren en monsters verslaan.

De animatieserie is gebaseerd op de gelijknamige game voor de Nintendo DS uit 2007. Die game kreeg ondertussen ook een remastered versie voor de Switch. Sander oordeel over die game lees je in zijn The World Ends With You: Final Remix review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Neo: The World Ends With You

PS4, PC, Nintendo Switch

The World Ends With You

iOS, Nintendo DS

See 2 more
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties