Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Wonderful 101: Remastered aangekondigd

Behaalt na vier uur al platinum.

Platinum Games heeft een Kickstarter-campaign gelanceerd om een remastered versie van The Wonderful 101 naar de huidige generatie consoles te brengen. De Kickstarter heeft intussen al meer dan een miljoen dollar opgehaald, waardoor de game al zeker naar de Switch, pc en PlayStation 4 komt.

The Wonderful 101 kwam oorspronkelijk uit voor de Wii U, maar was daar geen commercieel succes. In de game probeer je met een steeds groter wordende groep superhelden je stad te redden. De remastered versie verandert weinig aan de originele game. Afgezien van verbeterde graphics wordt de game deze keer iets eenvoudiger en is de user interface aanpasbaar.

Toch belooft Platinum Games ook enkele nieuwigheden als alle Kickstarter stretch goals worden behaald. Zo wordt er een extra 2D-platformer genaamd Luka's First Mission toegevoegd, en krijgt de game een vernieuwde soundtrack. Zoals het er nu naar uitziet, zal The Wonderful 101: Remastered die strech goals vlotjes halen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties