Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Wolf Among Us 2 opnieuw in ontwikkeling

Wolf in schaapskleren.

Tijdens de Game Awards heeft ontwikkelaar AdHoc Studio onthuld dat The Wolf Among Us 2 nog steeds in ontwikkeling is. Na het faillissement van Telltale Games was de ontwikkeling van die game stopgezet, maar AdHoc Studio zet het werk nu verder.

AdHoc Studio is opgericht door enkele voormalige medewerkers van Telltale Games die ook aan de eerste The Wolf Among Us werkten. Onder andere regisseurs Nick Herman en Dennis Lenart maken deel uit van het team, net als schrijver Pierre Shorette en componist Jared Emerson-Johnson.

Cover image for YouTube videoWolf Among Us 2 - The Game Awards Teaser Trailer

De ontwikkeling van The Wolf Among Us 2 gebeurt in samenspraak met LCG Entertainment, de nieuwe eigenaar van de titels van Telltale. Het is nog niet geweten wanneer de game uitkomt. Wel komen de oorspronkelijke stemacteurs Adam Harrington en Erin Yvette terug als respectievelijk Bigby Wolf en Snow White.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Wolf Among Us 2

Android, iOS, PS4, Xbox One, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties