Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Witcher tv-serie is vooral gericht op volwassenen

Update: nu ook eerste trailer onthuld.

Update: Netflix heeft zopas een eerste trailer voor de serie gelanceerd. Die toont onder andere bekende personages zoals Geralt, Ciri en Yennefer.

Oorspronkelijk artikel: Schrijfster Lauren Hissrich heeft in een interview met Entertainment Weekly nieuwe details onthuld over de tv-serie van The Witcher die momenteel in ontwikkeling is. Volgens Hissrich is de serie in de eerste plaats gericht op volwassenen en zijn niet alle scènes geschikt voor kinderen.

Zo zitten er scènes in de serie die seks en geweld tonen. Ook horror speelt volgens Hissrich een belangrijke rol. Zo bevat de serie niet één grote slechterik, maar neemt Geralt het vooral op tegen tal van monsters.

Eerder raakte al bekend dat Henry Cavill de rol van Geralt speelt in The Witcher. De serie komt uit in 2020 en bevat acht afleveringen.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties