Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Witcher stripreeks breidt opnieuw uit

Wanhopige tijden vragen om wanhopige maatregelen.

Stripuitgever Dark Horse en CD Projekt vullen de bestaande stripreeksen rond The Witcher aan met een vervolg. Die heet The Witcher: Fading Memories, telt vier delen en lanceert op 17 juni.

In Fading Memories daalt de monsterdreiging erg hard, waardoor Geralt amper nog werk vindt. Net op dat moment kampt het dorpje Towitz met een mysterieuze ontvoering van kinderen.Geralt kan door de schaarste niet anders dan de klus aannemen. Ook al is niets wat het lijkt.

Het is niet de eerste keer dat Dark Horse samenwerkt met CD Projekt. Eerder sloegen beide bedrijven de handen in elkaar voor maar liefst vier The Witcher-stripreeksen, een kunstboek rond Gwent en een boek over de algemene lore van het Witcher-universum.

Kriebelen je vingers om zelf met The Witcher aan de slag te gaan. Lees dan snel onze The Witcher 3: Wild Hunt review en de The Witcher 3: Blood and Wine review om te weten waar je aan begint.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties