Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Witcher-serie komt naar Netflix

Geralt and chill.

De Poolse productiemaatschappij Platige Image werkt aan een tv-serie van The Witcher. Deze is net zoals de games gebaseerd op de boekenreeks van auteur Andrzej Sapkowski en is in de toekomst op Netflix te zien.

In tegenstelling tot de games is Sapkowski dit keer nauw betrokken bij het project. CD Projekt Red staat er helemaal buiten, maar wenst alle betrokkenen wel de beste wensen toe. Sean Daniel (The Mummy, Ben-Hur) en Jason Brown (The Expanse) treden op als producers.

Een andere sleutelrol is weggelegd voor Tomek Baginski, die al voor Platige Image werkte en in het verleden verantwoordelijk was voor de intro-video's van de drie Witcher-games. Onbekend is verder nog wie er in de serie gaan meespelen, en vanaf wanneer het te zien is.

Meer over The Witcher? Lees ook nog eens de Witcher 3: Blood and Wine review van Carl terug.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties