Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Witcher 3: Wild Hunt krijgt next-gen-versie

Geralt of next-gen.

The Witcher 3: Wild Hunt krijgt een next-gen-versie genaamd The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition. Dat maakt CD Projekt Red bekend via de officiële website van de game.

The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition bevat de game en alle uitbreidingen en extra content. Daarnaast maakt deze editie gebruik van raytracing en heeft hij snellere laadtijden. Volgens CD Projekt Red bevat de game ook enkele grafische en technische verbeteringen.

Wie The Witcher 3: Wild Hunt bezit op pc, PlayStation 4 en Xbox One krijgt een gratis next-gen upgrade. Daarnaast zal de next-gen versie van de game ook afzonderlijk verkrijgbaar zijn op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X. Wanneer de Complete Edition precies uitkomt, heeft CD Projekt Red nog niet onthuld.

The Witcher 3 is niet de enige titel van de ontwikkelaar die een gratis next-gen upgrade krijgt. CD Projekt Red liet een paar maanden geleden weten dat Cyberpunk 2077 voor PS4 een gratis upgrade naar PS5 krijgt. De Xbox One-versie van Cyberpunk 2077 ondergaat hetzelfde lot en krijgt ook een next-gen upgrade voor Xbox Series X.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties