Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Releasedatum The Witcher 3 uitgesteld tot mei 2015

Wat een heksenketel.

CD Project RED kondigt aan dat de releasedatum van The Witcher 3: Wild Hunt is uitgesteld tot 19 mei 2015. De game werd oorspronkelijk dit jaar verwacht, maar is eerder al uitgesteld tot 24 februari 2015.

CD Project RED geeft aan meer tijd nodig te hebben om de game van de nodige details te voorzien. De ontwikkelaar biedt tevens zijn excuses aan voor de vertraging. Verder schrijft de ontwikkelaar op de officiële Witcher-website dat ze alles in het werk zetten om The Witcher 3 tegen mei 2015 uit te brengen.

The Witcher 3: Wild Hunt is de derde game in de Witcher-reeks. Ook dit keer kruip je in de huid van Witcher Geralt van Rivia. CD Project RED kondigde onlangs aan dat Geralt niet het enige speelbare personage in The Witcher 3 is. De game komt uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties